Fiscaal

De Belastingdienst hanteert het bekende motto: "Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker!" Hoewel de communicatie met de Belastingdienst aanzienlijk is verbeterd, wordt de belastingwetgeving helaas niet eenvoudiger.

Elk jaar veranderen er tal van zaken, en met name voor ondernemers is het een uitdaging om op de hoogte te blijven van deze wijzigingen in de belastingwetgeving.

Met de introductie van elektronische winstaangiften heeft de Belastingdienst de mogelijkheid gekregen om diverse controles gemakkelijker uit te voeren. Dit benadrukt het belang van een solide en goed bijgehouden administratie. Ons kantoor beschikt over een gecertificeerde en enthousiaste belastingconsulent die jaarlijks meerdere studiedagen bijwoont om zijn kennis op peil te houden met betrekking tot alle administratieve en fiscale veranderingen.

Hierdoor kunnen wij de juiste ondersteuning bieden in de complexiteit van administratieve verplichtingen en fiscale aangelegenheden. Onze belastingconsulent is volledig op de hoogte van de geldende regels en kan u helpen om te voldoen aan uw fiscale verplichtingen en om te profiteren van mogelijke fiscale voordelen.

Wij streven ernaar om de fiscale zaken voor onze klanten zo begrijpelijk en efficiënt mogelijk te maken. Door onze expertise en actuele kennis te combineren met uw specifieke situatie, kunnen wij u helpen om belastingtechnisch het maximale uit uw onderneming te halen. Of het nu gaat om het indienen van belastingaangiften, het optimaliseren van uw belastingstructuur of het geven van belastingadvies, wij staan voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw administratieve verplichtingen en fiscale zaken. Samen zorgen we ervoor dat uw fiscale zaken op orde zijn, zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Administratie

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw administratieve en financiële behoeften te voldoen:

  • Financiële administraties op maat
  • Periodieke rapportages
  • Samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften
  • Salarisadministratie
  • Belastingzaken voor ondernemers

Onze Keurmerken en Certificaten