Administratie

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw administratieve en financiële behoeften te voldoen.

 1. Financiële administraties op maat
  Wij verzorgen uw financiële administratie op een manier die is afgestemd op uw branche en uw specifieke wensen, uiteraard binnen de geldende wettelijke richtlijnen. Zo heeft u altijd een overzichtelijke en accurate administratie.
 2. Periodieke rapportages
  Om u op de hoogte te houden van de financiële situatie binnen uw onderneming, stellen wij periodieke rapportages voor u op. Deze rapporten geven inzicht in belangrijke financiële gegevens en helpen u bij het nemen van weloverwogen beslissingen.
 3. Samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften
  Ons team van experts helpt u bij het samenstellen van uw jaarrekening en verzorgt de bijbehorende fiscale aangiften. Wij zorgen ervoor dat uw financiële gegevens correct worden verwerkt en dat u voldoet aan alle relevante wettelijke vereisten.
 4. Salarisadministratie
  Voor diverse branches verzorgen wij ook de salarisadministratie. Van het opstellen van loonstroken tot het indienen van loonaangiften, wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie nauwkeurig en tijdig wordt uitgevoerd.
 5. Belastingzaken voor ondernemers
  Onze expertise strekt zich uit tot diverse belastingzaken voor ondernemers. Of het nu gaat om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of omzetbelasting, wij adviseren en ondersteunen u bij het optimaliseren van uw fiscale positie en het voldoen aan uw belastingverplichtingen.

Bij Rendabel bieden wij u de mogelijkheid om uw gehele administratie digitaal aan te leveren en te verwerken. Met behulp van Exact Online heeft u 24/7 toegang tot uw administratie, zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt inzien en controleren hoe uw bedrijf ervoor staat. Dit geeft u gemak, flexibiliteit en volledige transparantie in uw administratieve processen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Salarisadministratie

Wij begrijpen dat de salarisadministratie steeds complexer wordt door de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving. Daarom hebben wij een toegewijde en goed opgeleide salarisspecialist in huis die voortdurend op de hoogte blijft van alle kennis en wijzigingen op het gebied van salarisadministratie. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen en u voorzien van een perfecte salarisadministratie.

Onze Keurmerken en Certificaten