Rendabel

Uw administratiekantoor die graag met u meedenkt en adviseert. Bij het maken van de juiste administratieve en fiscale keuzes.

> Download ook onze app

Rendabel

Uw administratiekantoor die graag met u meedenkt en adviseert. Bij het maken van de juiste administratieve en fiscale keuzes.

> Download ook onze app

Administratie

>lees meer

Salaris/HRM

>lees meer

Fiscaal advies

>lees meer

Altijd inzicht in  uw administratie

Bij Rendabel heeft u de mogelijkheid om uw gehele administratie digitaal aan te leveren en te verwerken. Zo heeft u 24/7 inzicht in uw administratie en kunt u op ieder moment van de dag uw administratie raadplegen. Digitalisering bespaart u tijd, kosten en geeft u meer inzicht. Rendabel denkt mee met de ondernemer en heeft daarom een App ontwikkelt, zodat u als ondernemer op elk gewenst moment van de dag uw administratie kunt raadplegen. Onderzoek toont aan dat vanaf 18.00 uur – bijvoorbeeld als men thuiskomt van het werk – in de meeste gevallen de desktop en laptop niet meer wordt gebruikt. Bij voorkeur wordt informatie tot zich genomen “vanuit de luie stoel” via mobiel en tablet. Het voordeel van onze App is dat u als gebruiker Rendabel ‘op zak’ heeft en met slechts één vingerbeweging een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie. Ook kunt u via de App uw officeportaal benaderen en uw klaargezette aangifte bekijken en accorderen.

Ons kantoor is gecertificeerd door NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Dat betekent dat wij vrijwillig aan de strenge eisen van NOAB willen voldoen.

Het NOAB-keurmerk geeft u 5 zekerheden.

  1. Kwaliteit waar u geen omkijken naar heeft, wij ontzorgen u in al uw administratie- en belastingzaken
  2. Up-to-date kennis en advies. Belastingregels en –wetten veranderen regelmatig. Wij houden onze vakkennis verplicht op peil door permanente educatie (PE)
  3. Laagdrempelig en oplossingsgericht: U bent géén nummer
  4. Garantie. Ons kantoor staat voor kwaliteit, vakwerk en klanttevredenheid.
  5. Klaar voor de toekomst.