Rendabel

Uw administratiekantoor die graag met u meedenkt en adviseert. Bij het maken van de juiste administratieve en fiscale keuzes.

> Download ook onze app

Rendabel

Uw administratiekantoor die graag met u meedenkt en adviseert. Bij het maken van de juiste administratieve en fiscale keuzes.

> Download ook onze app

Administratie

>lees meer

Salaris/HRM

>lees meer

Fiscaal advies

>lees meer

Partners

Als familiebedrijf zijn wij op 1 april 2000 van start gegaan.
Wij voelen ons nauw betrokken bij onze klanten en hebben ondernemingswaarden die leiden tot een sterk dienstverlenend karakter.

We denken graag in oplossingen, wij zijn flexibel en hebben kernbegrippen als directe communicatie en korte communicatielijnen hoog in het vaandel staan. Bij Rendabel werken we met een hecht team van 7 medewerkers en 2 flexibele inhuurkrachten. Ons bedrijf telt zo’n 500 klanten, zowel ondernemers als particulieren. Groot of klein, voor elke klant voelen we ons verantwoordelijk en we proberen de ondernemer en/of particulier zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Wij zijn actief op een breed terrein van financiële en administratieve dienstverlening. Ons kantoor is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen), RB (Register Belastingadviseurs) en Nirpa (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting). Ook zijn wij een gecertificeerd Cloud Accountant van Exact Online.

Bij Rendabel heeft u de mogelijkheid om uw gehele administratie digitaal aan te leveren en te verwerken. Zo heeft u 24/7 inzicht in uw administratie en kunt u op ieder moment van de dag uw administratie raadplegen. Digitalisering bespaart u tijd, kosten en geeft u meer inzicht.

Rendabel denkt mee met de ondernemer en heeft daarom een App ontwikkelt, zodat u als ondernemer op elk gewenst moment van de dag uw administratie kunt raadplegen. Onderzoek toont aan dat vanaf 18.00 uur – bijvoorbeeld als men thuiskomt van het werk – in de meeste gevallen de desktop en laptop niet meer wordt gebruikt. Bij voorkeur wordt informatie tot zich genomen “vanuit de luie stoel” via mobiel en tablet. Het voordeel van onze App is dat u als gebruiker Rendabel ‘op zak’ heeft en met slechts één vingerbeweging een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie. Ook kunt u via de App uw officeportaal benaderen en uw klaargezette aangifte bekijken en accorderen.