Rendabel

Uw administratiekantoor die graag met u meedenkt en adviseert. Bij het maken van de juiste administratieve en fiscale keuzes.

> Download ook onze app

Rendabel

Uw administratiekantoor die graag met u meedenkt en adviseert. Bij het maken van de juiste administratieve en fiscale keuzes.

> Download ook onze app

Administratie

>lees meer

Salaris/HRM

>lees meer

Fiscaal advies

>lees meer

Over Rendabel

Als familiebedrijf zijn wij op 1 april 2000 van start gegaan.
Wij voelen ons nauw betrokken bij onze klanten en hebben ondernemingswaarden die leiden tot een sterk dienstverlenend karakter.

We denken graag in oplossingen, wij zijn flexibel en hebben kernbegrippen als directe communicatie en korte communicatielijnen hoog in het vaandel staan. Bij Rendabel werken we met een hecht team van 7 medewerkers en 2 flexibele inhuurkrachten. Ons bedrijf telt zo’n 500 klanten, zowel ondernemers als particulieren. Groot of klein, voor elke klant voelen we ons verantwoordelijk en we proberen de ondernemer en/of particulier zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Wij zijn actief op een breed terrein van financiële en administratieve dienstverlening. Ons kantoor is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen), RB (Register Belastingadviseurs) en Nirpa (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting). Ook zijn wij een gecertificeerd Cloud Accountant van Exact Online.

Ons kantoor is gecertificeerd door NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Dat betekent dat wij vrijwillig aan de strenge eisen van NOAB willen voldoen.

Het NOAB-keurmerk geeft u 5 zekerheden.

1. Kwaliteit waar u geen omkijken naar heeft, wij ontzorgen u in al uw administratie- en belastingzaken

2. Up-to-date kennis en advies. Belastingregels en –wetten veranderen regelmatig. Wij houden onze vakkennis verplicht op peil door permanente educatie (PE)

3. Laagdrempelig en oplossingsgericht: U bent géén nummer

4. Garantie. Ons kantoor staat voor kwaliteit, vakwerk en klanttevredenheid.

5. Klaar voor de toekomst.